Κοινωνία

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός της δίκυκλης μοτοσικλέτας, ο οποίος τραυμάτισε και εγκατέλειψε ανήλικο αγόρι στην περιοχή της Λαμίας

Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, ο οποίος μεσημβρινές ώρες της 12-06-2023, σε περιοχή της Λαμίας, παρέσυρε με δίκυκλη μοτοσικλέτα και τραυμάτισε ανήλικο ημεδαπό αγόρι, εγκαταλείποντας το σημείο του τροχαίου ατυχήματος, χωρίς να παράσχει την οφειλόμενη βοήθεια στον ανήλικο πεζό που τραυμάτισε.

 

Μετά από επισταμένες έρευνες και αξιοποίηση σχετικού βιντεοληπτικού υλικού, εντοπίστηκε η εμπλεκόμενη με το τροχαίο ατύχημα δίκυκλη μοτοσικλέτα, καθώς και ο οδηγός αυτής.

Ο κατηγορούμενος οδηγός, οδηγήθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα (15-06-2023) στο Τμήμα Τροχαίας Λαμίας, όπου αφού εξετάσθηκε περαιτέρω, παραδέχτηκε την εμπλοκή του στο εν λόγω τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Σχετικά Άρθρα

Περαιτέρω αύξηση του κατώτατου μισθού, εντός του 2022 –πέραν του 2% που θα ισχύσει από 1ης Ιανουαρίου– φαίνεται να «κλειδώνει» .

Evripos 90FM

Άρχισε η δωρεάν διάθεση των self-test για μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς

Evripos 90FM

Παράταση έως τη Δευτέρα για να δηλώσουν οι εργοδότες τα rapid test των ανεμβολίαστων υπαλλήλων

Evripos 90FM