Αθλητικά

Θρίαμβος για τον Μίλτο Τεντόγλου – Πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα με 8,52 μ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου με άλμα 8,52 μ. στην τελευταία προσπάθεια στον τελικό του μήκους
Ο τεράστιος Μίλτος Τεντόγλου θριάμβευσε και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη Βουδαπέστη, καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος με επίδοση 8,52 μ.

 

Ένας ακόμα θρίαμβος από τον τεράστιο Τεντόγλου, ο οποίος έγραψε ιστορία με την κατάκτηση της κορυφής στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και μάλιστα σ’ έναν τελικό που… έσπασαν καρδιές.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο τελευταίο άλμα του τελικού για να πάρει το χρυσό μετάλλιο ο Έλληνας πρωταθλητής καθώς η «μάχη» με τον Τζαμαϊκανό Πίνοκ ήταν συγκλονιστική.

Ο Τεντόγλου είχε εντυπωσιακό ξεκίνημα στον τελικό καθώς έκανε 8,50 μ. στο πρώτο του άλμα αλλά ο Πίνοκ έκανε και αυτός έναν εξαιρετικό αγώνα, καθώς κατάφερε και αυτός να κάνει το ίδιο άλμα με τον Έλληνα πρωταθλητή, αλλά ήταν πρώτος γιατί είχε και άλμα στα 8,40 μ..

Η δεύτερη καλύτερη επίδοση του Τεντόγλου, μέχρι το τελευταίο άλμα, ήταν 8,39 μ. αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής δεν συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Σχετικά Άρθρα

Αγώνας Χάντμπολ της ΑΕΚ – EHF European League Men 2021

Evripos 90FM

Ξεκινούν εργασίες ανακατασκευής του Κλειστού Γηπέδου Ιτέας

Evripos 90FM

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Χρηματοδότηση αθλητικών έργων σε Νέα Αρτάκη, Αφράτι και Ερέτρια

Evripos 90FM