Τοπικά νέα

Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος στη Θήβα : Ο συναρπαστικός αγώνας και οι νικητές

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διεξαγωγή του 59ου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος Στερεάς Ελλάδας στην περιοχή της Θήβας από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτων Δυτικής Ελλάδας με χορηγό, τον επίσημο διανομέα των λιπαντικών ΤΕXACO, Tsellos και βασικό υποστηρικτή της διοργάνωσης τον Δήμο Θηβαίων.

Μια συναρπαστική διαδρομή που κράτησε σε υψηλά επίπεδα το ενδιαφέρον των φιλάθλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και των πληρωμάτων διατηρώντας αμείωτη την αγωνία μέχρι και την τελευταία στροφή. Ο αγώνας ανέδειξε νικητές τον Αλέξανδρο Τσουλόφτα και τον Στέλιο Ηλία. Η βράβευση όλων των κατηγοριών έγινε στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείο Θηβών σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς!

Η εκκίνηση του αγώνα έγινε το Σάββατο 3 Ιουνίου, το απόγευμα από την Κεντρική Πλατεία της Θήβας με τα διαγωνιζόμενα πληρώματα να «παρελαύνουν» το ένα πίσω από το άλλο δίνοντας την ευκαιρία της παρατήρησης των εντυπωσιακών οχημάτων τους από το κοινό! Τα μεγάλα ονόματα των διαγωνιζομένων ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για τους ..γνώστες του αθλήματος!

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, κος Γιώργος Αναστασίου δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από τη διοργάνωση και την προσέλευση του κόσμου στην πόλη της Θήβας καθώς σημείωσε ότι το Ράλλυ θα γίνει θεσμός για την πόλη και δήλωσε έτοιμος για μελλοντικές διοργανώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Ομάδα διάσωσης Ευβοίας SAR 312 και το ΙΔΑΦΚ: Πιστοποιημένο σεμινάριο στον Κάραβο Αλιβερίου

Evripos 90FM

Β. Ευθυμίου στον evripo90fm.gr: Δυσβάσταχτο το ενεργειακό κόστος για τις επιχειρήσεις

Evripos 90FM

Βούλιαξε από κόσμο το θέατρο «Ορέστης Μακρής» στη Μουσικοθεατρική παράσταση”Μενεξέδες & Ζουμπούλια”.

Evripos 90FM