Τοπικά νέα

Ολοκληρώθηκε και παραδίδεται σε κυκλοφορία η γέφυρα Πολιτικών, σήμερα Τετάρτη 31/05/2023

Ολοκληρώθηκε και παραδίδεται σε κυκλοφορία σήμερα Τετάρτη 31 Μάϊου 2023 η νέα σύγχρονη γέφυρα Πολιτικών, στη θέση της καθηρημένης, πεπαλαιωμένης γέφυρας, εντός του οικισμού Πολιτικών.

Η κατασκευή της νέας γέφυρας Πολιτικών εντάσσεται στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση βλαβών στην Επαρχιακή Οδό 19 (Τμήμα Ψαχνά – Πολιτικά – Νεροτριβιά)», έπειτα από τις καταστροφικές πλημμύρες της θεομηνίας «Θάλεια» που έπληξαν την περιοχή στις 08 & 09 Αυγούστου 2020, συνολικού προϋπολογισμού €3.000.000, που χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η εκτέλεση του υπόλοιπου συμβατικού αντικειμένου.

Σημειώνεται ότι πλην των εργασιών κατασκευής της νέας γέφυρας, πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή εργασίες κατασκευής κλειστών αγωγών και ανοιχτών καναλιών απορροής ομβρίων για την προστασία των παρακείμενων ιδιοκτησιών. Επίσης, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση σιδηρών κιγκλιδωμάτων για την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών, ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί και η κατασκευή της τελικής ασφαλτικής στρώσης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την απαρέγκλιτη εφαρμογή της τοποθετημένης σήμανσης και την τήρηση των διατάξεων του ΚΟΚ.

Σχετικά Άρθρα

Λαμία: Ασθενής με κορονοϊό, αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 2ο όροφο του νοσοκομείου!

Evripos 90FM

Ψυχολογική υποστήριξη σε μαθητές Γ’ λυκείου στα Ψαχνά

Evripos 90FM

Σημεία δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests), από Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Evripos 90FM