Τοπικά νέα

Γ. Κελαϊδίτης: Η ένταση και διάρκεια των φαινομένων που χτύπησαν την Εύβοια προκάλεσαν μεγάλες ζημιές σε υποδομές και περιουσίες. (Δείτε φωτογραφίες)

Η ένταση και διάρκεια των φαινομένων που χτύπησαν την Εύβοια το τελευταίο 24ωρο, με τα ύψη βροχής να κυμαίνονται από 300-400 χιλιοστά προκάλεσαν μεγάλες ζημιές σε υποδομές και περιουσίες.
 
Η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των δυνάμεων της ΕΜΑΚ, με την υποστήριξη του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας Π.Ε.Εύβοιας συντέλεσαν στο να μη κινδυνέψουν περισσότερο οι συμπολίτες μας που βρέθηκαν στο πέρασμα των πλημμυρικών φαινομένων.
 
Δεκάδες μηχανήματα σε κάθε πληγείσα περιοχή επιχείρησαν προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα συμβάντα και να αποτραπούν τα χειρότερα.
 
Συνεχίζουμε παρά την υποχώρηση της κακοκαιρίας την επιχείρηση καθαρισμών των ρεμάτων, διάνοιξης οδικών αξόνων και υποστήριξης του έργου των συνεργείων δικτύων ηλεκτροδότησης και των Πυροσβεστικών Δυνάμεων.
 
Ελπίζοντας ότι δεν θα έχουμε νέα συμβάντα μέσα στις επόμενες ώρες, παραμένουμε σε συναγερμό, και ετοιμαζόμαστε για την άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών αποζημίωσης των πληγέντων και αποκατάστασης των κατεστραμμένων υποδομών.

Σχετικά Άρθρα

Προσοχή στον παγετό! Δείτε σε ποιους δρόμους χρειάζεστε αλυσίδες!

Evripos 90FM

Υποτροφία Benjamin Franklin από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα ,& σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στ. Ελλάδας

Evripos 90FM

Διαμαρτυρία από πολίτες στο λιμάνι των Ν. Στύρων κατά των ανεμογεννητριών

Evripos 90FM