Τοπικά νέα

Εύβοια: Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ σε δικαιούχους του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων

Ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων, μέσω της Κοινωνικής του Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου, στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA)», θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων, την Τετάρτη 5/7/2023 από τις 09:00 π.μ. έως τη 13:00 μ.μ. στο χώρο διανομής του Δήμου στη Δημοκρίτου 26 (έναντι του δημαρχείου).

 

Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Τα προϊόντα θα παραλαμβάνονται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει. Επιτρέπεται να παραλάβει οποιοδήποτε μέλος που αναγράφεται στην αίτηση του ωφελούμενου με ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο) απαιτείται εξουσιοδότηση (με γνήσιο υπογραφής) και επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ του εξουσιοδοτούντος ωφελούμενου και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Σχετικά Άρθρα

Κακοκαιρία “Ελπίδα”: Έφτασε στην Εύβοια – Στενή και Σέτα οι πρώτες περιοχές που ντύθηκαν στα λευκά! – Τι αναφέρει στον evripo 90fm.gr η πρόεδρος της κοινότητας Σέτας

Evripos 90FM

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας! Συνελήφθησαν συνολικά (18) άτομα!

Evripos 90FM

Το παζάρι του Αυλωναρίου άνοιξε τις πύλες του

Evripos 90FM