Πολιτική

Θοδωρής Ρουμελιώτης: Μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια, θα προχωρήσουμε σε καλύτερα πράγματα

O Θοδωρής Ρουμελιώτης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Συνεχίζουμε! Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» του Φάνη Σπανού, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Ενημερωτικό Σαββατοκύριακο» με  την Νίκη Σμπιλίρη. 
Ο κ. Ρουμελιώτης αναφέρθηκε στη υποψηφιότητά του και τους λόγους που τον έκαναν να συστρατευθεί με τον κ Σπανό. Μίλησε για τα μεγάλα έργα ανάπτυξης που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Β. Εύβοια αλλά και για τον τουρισμό. 
 
«Για πρώτη φορά έθεσα υποψηφιότητα ως Περιφερειακός σύμβουλος με την πρόταση να έρχεται από τον Φάνη Σπανό, ήταν μία πολύ τιμητική πρόταση και αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του, γιατί θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος εργατικός και μεθοδικός. Από την άλλη και εγώ έχω μάθει από μικρός να αγωνίζομαι και να δουλεύω για το καλό του τόπου μέσω των συλλόγων, όπως ο σύλλογος ξενοδόχων που είμαι χρόνια, αλλά και  μέσω άλλων πολιτιστικών συλλόγων».
 
Σε ερώτηση μας αν ως επιχειρηματίας και Πρόεδρος ξενοδόχων βρήκε αντιστάσεις στο να είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος 
 
«Για να πάρω την τελική απόφαση και να πω το ναι σίγουρα το συζήτησα με την οικογένεια μου, την σύντροφο μου, τα παιδιά μου, τα αδέρφια μου, γιατί οι επιχειρήσεις μας είναι οικογενειακές είμαστε όλα τα αδέλφια μαζί ,αλλά επειδή όπως είπα και εγώ και τα αδέρφια μου έχουμε μάθει απο μικροί να δουλεύουμε, να αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε να βοηθάμε τον τόπο μας όλοι αμέσως μου είπαν ναι. Έτσι πήρα  την απόφαση να είμαι με τον Φάνη Σπανό γιατί μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια, θα προχωρήσουμε σε καλύτερα πράγματα»
 
Σε ότι αφορά την Περιοδεία του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού στην Βόρεια Εύβοια ανέφερε:
 
Ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε την Βόρειο Εύβοια και ανακοίνωσε τα έργα που είναι σε εξέλιξη αλλά και οδεύουν προς ολοκλήρωση είτε θα ξεκινήσουν. 
Είναι 4 πάρα πολύ σημαντικά έργα.
 
1- Ξεκινώντας απο ένα πολύ σοβαρό έργο καθώς υπήρχε ένα μεγάλο πρόβλημα με τον οδικό άξονα Ροβιές – Λίμνη με τις κατολισθήσεις όπου αυτό το έργο όπως είπε και ο Περιφερειάρχης θα ξεκινήσει αρχές Σεπτέμβρη. Είναι κάτι που θα διευκολύνει τους μόνιμους κατοίκους των περιοχών αλλά και τους επισκέπτες να έχουν μία ασφαλή διέλευση απο τον συγκεκριμένο δρόμο.
2- Ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της λίμνης
3- Ολοκλήρωση του έργου του Λιμανιού στο Μαντούδη
4- Ολοκλήρωση του αλιευτικού καταφυγίου στην Αγία Άννα
Είναι πάρα πολύ μεγάλα έργα που θα αναβαθμίσουν την Βόρειο Εύβοια και θα βοηθήσουν και στο κομμάτι του τουρισμού.
 
 
Ακούστε όλη την συνέντευξη

Σχετικά Άρθρα

«Κλείδωσε» η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Evripos 90FM

Σ. Κεδίκογλου: Ενισχύσεις de minimis σε κτηνοτρόφους της Εύβοιας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του 2021

Evripos 90FM

Τα συλλυπητήρια του Σίμου Κεδίκογλου για το θάνατο του αστυνομικού Βασίλη Μιστριώτη

Evripos 90FM