Πολιτική

Στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη

Στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας βρέθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, η βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη. Η κ. Καραμπατσώλη είχε συνάντηση και συζήτηση με τον υπουργό, Βασίλη Κικίλια.

 

Στη διάρκεια της συζήτησης, η βουλευτής έθεσε στον υπουργό όλα τα ζητήματα που αφορούν στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας στην Εύβοια. Ξεχωριστή αναφορά έγινε στα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα σε επίπεδο νομού.

Η κ. Καραμπατσώλη μίλησε για την ανάγκη ενίσχυσης των κλιμακίων με νέες προσλήψεις και έθεσε το θέμα της αναβάθμισης των κλιμακίων Αλιβερίου και Κύμης, όπου και εκεί είναι αναγκαία η ενίσχυση και σε ανθρώπινο δυναμικό.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την Εύβοια και τις ανάγκες που δημιουργούνται από το ανάγλυφο του νησιού, τη γεωγραφική του δομή και τις μεγάλες αποστάσεις που υπάρχουν οι οποίες δημιουργούν και αντίστοιχα προβλήματα στις υπηρεσίες όπως το Πυροσβεστικό Σώμα, κάνοντας αναγκαία την περαιτέρω στελέχωσή τους.

Σχετικά Άρθρα

ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ evripos 90 fm .gr και της Μαρίας ΚΑΡΑΠΑ Στην εκπομπή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ στον ΣΚΑΙ ! Για τα θέματα που απασχολούν όλους τους Ευβοιωτες !  (video)

Evripos 90FM

Εκλογές 2023 – Δήμος Κύμης Αλιβερίου -Δημοτική Ενότητα Αυλώνος: Τελικά αποτελέσματα και στα 13 εκλογικά τμήματα

Evripos 90FM

Ολοταχώς για τον εκσυγχρονισμό, αναβάθμιση και δημιουργία Αλιευτικών Καταφυγίων στην Π.Ε. Εύβοιας

Evripos 90FM