Πολιτική

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Συνεχίζουμε μαζί! Αξιοποιούμε το νέο ΕΣΠΑ, ώστε να πιάσει τόπο για όλους»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βοιωτίας της παράταξης: “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας” πραγματοποίησαν περιοδεία στον Δήμο Θηβαίων, την Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023, προκειμένου να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολίτες.

 

«Επισκεφτήκαμε περιοχές του Δήμου Θηβαίων με υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της ομάδας μας, για να καταγράψουμε ιδέες και απόψεις, τις αγωνίες, αλλά και τις αισιόδοξες σκέψεις συμπολιτών μας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:

«Συζητήσαμε για τα έργα ανάδειξης αρχαιολογικών σημείων της ιστορικής πόλης της Θήβας, για την προβολή του Μουσείου μας και τις δυνατότητες περαιτέρω τουριστικής και πολιτισμικής ανάπτυξης, μέσω της “ΟΧΕ Οιδίπους Πολιτιστική Διαδρομή”. Αντίστοιχες προοπτικές έχουν και οι Πλαταιές, που ήταν ο επόμενος μας σταθμός.

»Είχαμε επίσης την ευκαιρία να μιλήσουμε με κατοίκους από το Καπαρέλλι, το Μελισσοχώρι, τη Δομβραίνα και τα Βάγια για όσα έγιναν ή έχουν δρομολογηθεί. Μεταξύ αυτών, πολλές παρεμβάσεις στήριξης των αγροτών μας, αλλά και αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα σε ρέματα και άλλα επικίνδυνα σημεία. Οι παρεμβάσεις μας θα πυκνώσουν, αφού είναι συχνά πλέον τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οφείλουμε να θωρακίσουμε περαιτέρω τον τόπο μας.

»Οφείλουμε επίσης να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο τους επαγγελματίες και αγρότες αυτών των περιοχών. Να αξιοποιήσουμε το νέο ΕΣΠΑ, ώστε να πιάσει τόπο για όλους. Μόνο έτσι, οι νέοι μας θα θέλουν, αλλά και θα μπορούν να μείνουν στον τόπο τους!»

 

Σχετικά Άρθρα

Μανώλης: Αποκαλύπτει τον όρο του ΠΑΣΟΚ για να μπει στην κυβέρνηση

Evripos 90FM

Πώς αντέδρασαν τα ξένα μέσα στο αποτέλεσμα της πρώτης εκλογής

Evripos 90FM

Το τουρκικό ερευνητικό σκάφος TSG Cesme μπαίνει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα

Evripos 90FM