Πολιτική

Μπαφέρου Φωτεινή – Παρασκευή: Οι κάτοικοι της Εύβοιας νιώθουν δεύτερης κατηγορίας.

Η γνωστή και επιτυχημένη Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Μπαφέρου Φωτεινή – Παρασκευη είναι υποψήφιά Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Κώστα Μαρκόπουλο.

Η Μπαφέρου Φωτεινή – Παρασκευή είναι μία γυναίκα όπου έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις δικαστικές αίθουσες με όσους την γνωρίζουν να αναφέρουν ότι την χαρακτηρίζει το ήθος η εντιμότητα αλλά και η μαχητικότητα.

Μπαίνει στην Μάχη του Οκτωβρίου μετά την πρόταση που δείχθηκε απο τον Κώστα Μαρκόπουλο γνωρίζοντάς τό μόνο σίγουρο πως είναι να δίνει μάχες αφού στις δικαστικές αίθουσες έχει δώσει πολλές.

Η Μπαφέρου Φωτεινή – Παρασκευή δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις νέες γενιές και τους προβληματισμούς που έχουν για τον τόπο τους αλλά και το εργασιακό τους μέλλον καθώς όπως αναφέρει είναι το μέλλον του τόπου δεν γίνεται να μην ακούς τους προβληματισμούς τους.

Τα προβλήματα που επισημαίνει για τον Νομό της Εύβοιας πολλά όπως το απαράδεκτο οδικό δίκτυο όπου υπάρχει όπως τονίζει από τον καιρό της χούντας, ανύπαρκτες δομές υγείας, ανύπαρκτη ανάπτυξη στο επιχειρηματικό κομμάτι χωρίς επενδυτές ώστε να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας.

Σε ότι αφορά τον πολιτισμό και εκεί αναφέρει ότι υπάρχει απογοήτευση καθώς δεν έχουμε αναγάγει καίρια κομβικά σημεία της Εύβοιας.

”Ο Νομός της Εύβοιας έχει ομορφιά που λίγοι Νομοί έχουν όπως και η εγκατάλειψη του. Συνδυάζουμε βουνό και θάλασσα.  Όποιος έχει γυρίσει την Εύβοια απο άκρη σε άκρη μαγεύεται απο το φυσικό της κάλος  απο την άλλη όμως τα προβλήματα που έχει είναι βασικά και αν δεν λυθούν δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε για τουρισμό αλλά ούτε και για μία Εύβοια που οι κάτοικοι τις θα είναι ευχαριστημένοι νιώθοντας πάντα δεύτερης κατηγορίας”

΄΄Πιστεύω στο ένστικτο του κόσμου…βλέπει ποιο θέλει να βοηθήσει και ποιος το κάνει για την καρέκλα. Η παρούσα Περιφερειακή αρχή δεν έχει πείσει ότι μπορεί να τα καταφέρει με μία τετραετία άγονη για τον τόπο μας”

Σχετικά Άρθρα

Βαγγέλης Αποστόλου: Μία προεκλογική παγίδα η ρύθμιση για τα αυθαίρετα στα δάση

Evripos 90FM

Ζαχαριάδης – Χατζηγιαννάκης: Σταματήστε τα ρουσφέτια και τα δώρα στους ισχυρούς, ενισχύστε τους ΟΤΑ με πόρους και προσωπικό

Evripos 90FM

Γκερέκου: Κατεβαίνω με ΝΔ – Γρηγοράκος: Το θέμα είναι ηθικό

Evripos 90FM