Πολιτική

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων της δημοτικής κίνησης Άμεσα

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.
Στη δημοτική μας ομάδα συμμετέχουν:

• Σπανός Γιώργος


Ο Σπανός Γιώργος γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στο Αφράτι. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Αγγλικών Φαίη Χατζηαντωνίου και έχουν δυο κόρες. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Βασιλικό και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει διατελέσει Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ληλαντίου και Αντιπρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Ληλαντίου.Ως μέλος αθλητικών, θεατρικών και χορευτικών συλλόγων, καθώς επίσης και συλλόγων Γονέων& Κηδεμόνων, μέλημα του είναι η ανάπτυξη και η στήριξη του πολιτισμού, του αθλητισμού και του τουρισμού στο Δήμο μας.

• Σιγανός Αλέξανδρος


Ο Αλέξανδρος Σιγανός είναι ιδιωτικός Υπάλληλος και Πρόεδρος της εταιρίας Κ.Ο.Ι.Ν.Σ.Ε.Π ΣΤΕΛΛΑ. Είναι απόφοιτος της Τεχνικής Σχολής ΟΑΕΔ με ειδικότητα Μηχανολόγος. Ασχολείται με τον αθλητισμό και κυρίως με το ποδόσφαιρο γι’ αυτό και έχει υπάρξει διοικητικό μέλος των ομάδων ΑΟ Χαλκίς, Αβαντίδες και Προποντίδα. Με έννοια την προσφορά υπηρεσιών στο πολίτηκαι την επίλυση καθημερινών προβλημάτων αποφάσισε να είναι υποψήφιος με την ομάδα Άμεσα. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει 3 κόρες. Μένει στη Χαλκίδα.

• Λόλας Στέφανος


Ο Στέφανος Λόλας είναι ιδιωτικός υπάλληλος & δάσκαλος παραδοσιακών χορών. Είναι απόφοιτος ΕΠΑΛ με ειδικότητα ψυκτικού και έχει σπουδάσει Ηχοληψία & Μουσική Παραγωγή στις σχολές του ΑΝΤ1 ΜΕDIA LAB. Παράλληλα είναι δάσκαλος παραδοσιακών χορών του συλλόγου «Αναπάλη» και των πολιτιστικών συλλόγων Καμαρίου, Αρέθουσας & Χαραυγής. Πήρε την απόφαση να είναι υποψήφιος γιατί θέλει να αναπτυχθεί ο τομέας του πολιτισμού και των παραδόσεων στη πόλη του που έχει μεγάλη ιστορική & πολιτισμική κληρονομιά.Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.Είναι κάτοικος Ν. Αρτάκης.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.

Σχετικά Άρθρα

Μ. Χατζηγιαννάκης: Η πλήρης αποδόμηση της γνωμοδότησης Ντογιάκου από τους 16 Συνταγματολόγους δείχνει ότι κάτι κινείται απέναντι στη δυσωδία

Evripos 90FM

Ποιοι θα είναι οι υπουργοί του Τσίπρα

Evripos 90FM

Χατζηγιαννάκης: Ερώτηση στη Βουλή για την επιδότηση του δρομολόγιου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιδηψού – Αθήνας μέσω ferry boat, και την άρση «αποκλεισμού» των πυρόπληκτων πολιτών Β. Εύβοιας

Evripos 90FM