Ειδήσεις

Δείτε ποιο Ελληνικό νησί είναι στα 10 καλύτερα «μυστικά» νησιά της Μεσογείου

 Τους 10 «μυστικούς» προορισμούς της Μεσογείου παρουσίασε η Βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph. Ανάμεσα σε αυτούς και ένα ελληνικό νησί.

Η Άνδρος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 10 «μυστικούς» προορισμούς, με τη Βρετανική εφημερίδανα τονίζει πως «οι Έλληνες πλοιοκτήτες που έχτισαν τα αρχοντικά τους στην Άνδρο στις αρχές του 20ου αιώνα ευλόγησαν αυτό το στολίδι των Κυκλάδων με ευημερία και αρχοντιά. Σε αντίθεση με τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, η γοητεία της Άνδρου είναι πιο ήρεμη και γαλήνια και θυμίζει τις αγνές και αυθεντικές εποχές του τουρισμού».

Ο Guardian επέλεξε ςπίσης την Άνδρο ως ένα από τα ιδιαίτερα μέρη της Ελλάδας που προσφέρουν εμπειρίες εκτός της πεπατημένης. Η βόλτα στη γραφική Χώρα, η εξερεύνηση στο οργανωμένο περιπατητικό δίκτυο του νησιού, οι ανέγγιχτες παραλίες, οι τέχνες, τα μουσεία και τα όμορφα μαγαζιά δίνουν στον προορισμό ένα ξεχωριστό «χρώμα».

«Σε συνεργασία με τους επαγγελματίες και τους τοπικούς φορείς προσφέρουμε το ανεπιτήδευτο και αυθεντικό, δημιουργώντας ανεξίτηλες αναμνήσεις στους ταξιδιώτες. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιούμε στοχευμένες δράσεις προβάλλοντας εμπειρίες σε απόσταση δύο ωρών από την Αθήνα και επιχειρούμε μέσα από έργα να αναβαθμίζουμε διαρκώς την τουριστική εικόνα μας. Οι επόμενοι μήνες αναμένονται να ενισχυθούν σημαντικά με τουριστικές ροές», δήλωσε ο Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ζητεί να διωχθεί ο πρύτανης για τους μετανάστες της Νομικής

Evripos 90FM

Ταρίφα» 30.000 ευρώ για κάθε ελληνοποίηση ζητούσε το «ένστολο» κύκλωμα με τα πλαστά διαβατήρια

Evripos 90FM

Ποιο ψωμί να τρώτε αν έχετε υψηλό σάκχαρο στο αίμα

Evripos 90FM